Taukniv RKR GH – båtfolkets favoritt!

Av Sebastian Lødrup, 2017-05-14 16:01

På sjøen er en god funksjonskniv det ideelle, ettersom den kan brukes til mange forskjellige oppgaver, for eksempel kappe tau eller skjære i seige og harde materialer.

248570509.jpg

De fleste innser at de trenger en skikkelig skarp kniv med godt grep og god styrke. Særlig på en båt, men også i mange andre miljøer – det være seg når du er på tur, camper eller bare skal ordne ting. Taukniv RKR GH fra Hultafors er en slik kniv som du finner i Luna-sortimentet.

Den har et 2 mm tykt knivblad i rustfritt stål, herdet til 57–59 HCR og Santoprene  friksjonsgrep for optimalt grep. Knivens blad har en egg hvor 60 mm av bladet er med tanning , noe som gjør det mulig å sage av tykke nylontau, mindre grener og vanskelige materialer av ulike typer.

Skaftet er laget av ekstra slagfast PP-plast med lysende grønne ender, slik at kniven er lett å få øye på. Hylsteret kan du enten feste i beltet eller på en knapp på klærne. Knivens hylster har en unik festefunksjon som gjør at det sitter sikkert, men samtidig er lett å løsne.

Les mer om produktet her og se øvrige produkter fra Hultafors her!
Artikkel nr. 24857-0509

 

Kategorier: Håndverktøy

Sebastian Lødrup

Sebastian Lødrup

SALGSANSVARLIG TENG TOOLS

sebastian.lodrup@luna.no

Kommentarer