Luna GO – én hånd er nok!

Av Marius Bang, 2017-03-13 04:34

Vi forstår hvordan du har det
Vi har lenge lurt på hvorfor det bare er maskiner og verktøy som utvikles. Hvorfor er det ingen som satser på å gjøre det enklere for brukeren? Vi tenkte på alle bits som forsvinner når man mister dem eller de havner i allerede fulle lommer. Vi tenkte på hvor vanskelig det er å bytte bor med hansker på når man står i en stige i vinterkulden og monterer. Vi innså at hvis vi gjør det enklere for brukeren i de vanskeligste situasjonene, ville man spare mye tid og frustrasjon – og bits på avveie.

5 års forskning og utvikling har resultert i Luna GO og at du nå kan jobbe både mer bekvemt og raskere. Faktisk tror vi at Luna Go ikke bare vil gjøre tilværelsen enklere for deg, men at det kan effektivisere hele bygg- og monteringsindustrien.

 Luna go bild till blogginlägg 2.jpg

 Gjør det enklere å jobbe raskere
Med Luna GO har du bor og bits for hånden og bytter raskt og enkelt – med én hånd! Og det går like bra med hansker på. Den ergonomiske og smarte designen gjør at du enkelt  og raskt finner riktig verktøy. Og det er like enkelt å sette det brukte verktøyet tilbake på plass. Der sitter det sikkert og du mister det ikke.

Et helt system – med orden i sakene
Luna GO er et helt system som dekker de fleste behov. Sett holderen i beltet  eller lommen og hekt fast verktøyholderen, så er det bare å sette i gang! Siden systemet er basert på et universelt 1/4" sekskantfeste, kan du selv plukke ut de verktøyene du trenger og få en skreddersydd løsning for ditt behov. Eller hvorfor ikke oppbevare borene og bitsene dine i verktøyholderen! Da holder du orden på verktøyene og kan raskt hekte på en holder med akkurat det rette verktøyet til en bestemt jobb.

Se alle produkter her!

 

Kategorier: Elverktøytilbehør

Marius Bang

Marius Bang

Produktsjef Måleteknikk/Elektroverktøytilbehør

Marius.Bang@Luna.no

Kommentarer