Et skrutrekkersett som gjør arbeidet enklere på trange steder for elektrikeren

Av Dan Winkler, 2016-10-11 03:54

241940105_transparent.pngLuna presenterer Wera skrutrekkersett 160 ISS/7 (Artikkel: 241940105) med ekstra smale håndtak. Det gjør det enklere for elektrikere som utfører arbeidet, under spenning, der det er vanskelig å komme til.

Som elektriker gjelder det å kunne utføre jobben også når det er vanskelig å komme til. Derfor etterspørres nettopp verktøy som er spesielt tilpasset for arbeid under spenning på trange steder. Av den grunn utvider Luna sitt sortiment med Wera skrutrekkersett 160 ISS/7: et sett som består av 7 skrutrekkere for elektrikeren, som med sin smale utforming passer til arbeider på trange steder.

Settet inneholder tre skrutrekkere for rette spor, to for Phillip krysspor og to for Pozidriv krysspor. Håndtakene på skrutrekkerne er smalere og isoleringsbeskyttelsen er integrert slik at skrutrekkeren får en konisk, ekstra tynn utforming ved spissen, for best mulig tilgjengelighet og funksjon i for eksempel koblingsplinter. Skrutrekkerne har isolering iht. IEC 60900 – for arbeider under spenning opp til 1000 volt (utføres av spesialutdannet personale).

 

Dan Winkler

Dan Winkler

Produktansvarig Handverktyg

dan.winkler@luna.se

Kommentarer