Ny serie tigersagblad som tåler tøffere tak

Av Marius Bang, 2017-02-07 10:04

Nå for tiden støter man ofte på herdet stål i maskinspiker og konstruksjonsskruer i forbindelse med riving. Det stillere høyere krav både til tigersagblad og maskin. Derfor lanserer vi nå en helt ny serie tigersagblad som er tilpasset dagens tøffere bruk.

241590108_transparent-1.png


Innen bygningskonstruksjon blir det stadig vanligere å bruke rustfritt, herdet og legert stålmateriale i kombinasjon med tre. Derfor blir riving og ombygging mer krevende, med økt slitasje på maskiner og tilbehør. Så når man jobber med bygging og riving må man ganske enkelt stille høyere krav til tigersagbladene.

Vår nye serie tigersagblad er utviklet for å skjære gjennom de tøffeste metall- og trematerialer og gjøre arbeidet ditt enklere og mer effektivt. Nye Luna HM Progressive holder lengre siden bladene er tykkere enn vanlige blad og har individuelt påloddede hardmetalltenner, som dessuten er basert på en progressiv tanningsteknologi. Luna HM Progressive blir det opplagte valget for deg som stiller høye krav til tigersagblad. Se tex http://www.luna.no/artikkel/P_1435949/241590306/

PRODUKTEGENSKAPER

• Skjærer gjennom selv de hardeste metall- og trematerialer

• Har lang levetid også ved saging i legert stål

• Individuelt påloddede tenner for maksimal fleksibilitet og holdbarhet ved de virkelige krevende rivingsoppdragene

• Progressiv tanningsteknologi

• Økt tykkelse og bredde på selve bladet for å gi mer stabilitet ved stor belastning

 

 

 

Marius Bang

Marius Bang

Produktsjef Måleteknikk/Elektroverktøytilbehør

Marius.Bang@Luna.no

Kommentarer